EN
EN

بسته بندی گوشتی و پروتئینی، خلاقیتی مبتنی بر دانش

بسته بندی گوشت

انواع گوشت و فراورده های پروتئینی امروزه در دسته بندی محصولات تند مصرف FMCG ها قرار می گیرند.
آشنایی با نحوه نگهداری، عمل آوری و الزامات بهداشتی در حوزه طراحی بسته بندی محصولات پروتئینی و شناخت روش های برندینگ و پروموشن در این بخش از محصولات غذایی نیاز به دانش و تجربه دارد.
استودیو توسعه برند فهار تجربه خوبی در حوزه برندسازی، توسعه برند و طراحی بسته بندی برای انواع محصولات گوشتی و فراورده های پروتئنی دارد.
خلق برند ویلو محمدی در جزیره کیش و توسعه آن، خلق برند نامزی و پروموشن محصولات این برند، خلق برند گوشت سیمینتال و …. کلی پروژه دیگر بخش کوچکی از تجربیات ما در بیش از یک دهه گذشته است.

سایر نمونه کارهای این برند
امتیاز دهید