طراحی لیبل در حوزه صنایع غذایی کارکردهایی نظیر برندینگ، بیان اطلاعات کاربردی محصول به همراه ایجاد جذابیت های بصری دارد.
آشنایی با الزامات فنی لیبل از جمله تکنیک های کلیشه سازی، سیلندرسازی، هات استمپینگ، کلد استمپینگ، یووی، دایکات و قالبسازی در زمان طراحی گرافیک لیبل وجه تمایز یک استودیو طراحی گرافیک حرفه ای می باشد.
طراحی لیبل محصولات گوشتی ویلو محمدی برای توزیع در کشور عمان از پروژه های استودیو توسعه برند فهار میباشد.
استودیو توسعه برند فهار همراه همیشگی شرکت کیش گوش فارس تولید کننده و عرضه کننده محصولات گوشت و پروتئین با نشان تجاری ویلو میباشد.
طراحی لیبل محصولات گوشتی ویلو (۴)
سایر نمونه کارهای این برند
5/5-(2امتیاز)